Min konto

Mine ordrer
Under Login/Register i øverste højre hjørne og ordrer kan du se de ordrer du har annulleret og foretaget på www.designletters.com, samt den konkrete status på disse ved at klikke på VIS.

Opret en kundeprofil
Du er altid velkommen til at blive inspireret på designletters.com. Finder du en vare, du gerne vil købe, skal du blot oprette en konto. Det gøres ved at klikke på Login/Registrer i øverste højre hjørne.

På registreringssiden skal alle felter, der er markeret med * udfyldes. I feltet ”Kodeord” kan du selv bestemme et kodeord. Her anbefaler vi et sikkert kodeord.
Husk dit kodeord og din e-mailadresse, da disse oplysninger bliver brugt til logge på din konto i fremtiden.

Vi overholder de gældende databeskyttelsesregler og giver ikke dine oplysninger videre til tredjemand.

Ønsker du at modtage yderligere informationer om trends, kampagner og nyheder, skal du sætte et hak i afkrydsningsfeltet ved nyhedsbrev.

For at deaktivere din brugerkonto på designletters.com, skal du kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe med dette.

Mine oplysninger og hvordan man ændrer disse
Du kan ændre fakturerings-, forsendelsesadresse og andre brugeroplysninger ved at logge ind i øverste højre hjørne.

Hvordan sletter jeg min brugerkonto?
For at deaktivere din brugerkonto på designletters.com, skal du kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe med dette.

Designletters’ Nyhedsbrev
Med vores nyhedsbrev modtager ugentligt personlige e-mails fra Design Letters med de nyeste tendenser, rabatkoder og nyheder.

Du kan altid tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på www.designletters.com. Du kan også gå direkte ind på siden her.

Ændring af kodeord
Har du glemt dit password til at logge ind, skal du blot klikke på ”Log in” i øverste højre hjørne. Derefter på ”Har du glemt dit kodeord?”. Indtast din e-mailadresse og klik på ”send”.

Kort tid efter vil du modtage en e-mail med et link. Tjek gerne din spamfilter, hvis du ikke modtager e-mailen fra os. Gennem linket kan du oprette et nyt password.

Vær opmærksom på at linket kun er aktivt i tre timer og kun kan benyttes en gang. Anmoder du om flere ændringer, er det det nyeste link, der er aktivt.