Fortrolighedspolitik

Kære dig,

der modtager DESIGN LETTERS nyhedsbrev eller handler i vores webshop

Som du måske har hørt, er loven vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger blevet ændret.
Vi har derfor opdateret vores politik angående beskyttelse af personlige data. I dette dokument kan du få overblik over hvilke personlige oplysninger, vi opbevarer om dig, hvordan vi anvender dem, og hvordan vi beskytter dem. Du kan også læse, hvordan du kan få adgang til dine data samt hvor du skal henvende dig, hvis du ønsker at få slettet dine personlige oplysninger hos os.

Hvem er vi?

DESIGN LETTERS Aps er en danskejet virksomhed med hovedsæde på Frederiksberg i København. Vores hovedkontors adresse og kontaktinformation er:

Design Letters Aps

Nordre Fasanvej 113, 2

2000 Frederiksberg

Tlf.: +45 25337328

E-mail: info@designletters.dk

Cvr-nummer: 32284698

Hvilke personlige oplysninger opbevarer vi om dig? Og hvordan anvender vi dem?

Abonnerer du på vores nyhedsbrev, opbevarer vi de personlige data om dig, som du har angivet, da du skrev dig op som abonnent på vores nyhedsbrev. Når du modtager vores nyhedsbrev, har vi ved hjælp af disse data mulighed for at se, hvornår og evt. hvor mange gange, du åbner mailen. Hvis du åbner mailen, kan vi også se, hvilket land, du befinder dig i. Hvis du derudover viser interesse for et specifikt emne i mailen ved at klikke på et link til emnet, gemmer vi også denne oplysning og kan ved senere lejlighed anvende den til at udfærdige specifikke nyhedsbreve målrettet dine interesser. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet via afmeldingslinket i bunden af mailet. Dine data gemmes i 6 mdr., hvorefter de automatisk slettes.

Handler du i vores webshop ,opbevarer vi i en tidsbegrænset periode de personlige data, som du taster ind i forbindelse med købet. Vi opbevarer ikke bankoplysninger eller anden finansiel data om dig, men kun dit navn, din mailadresse, din fysiske adresse (forsendelsesadresse og/eller faktureringsadresse) og dit telefonnummer. Vi opbevarer disse informationer i en tidsbegrænset periode på 5 år for at kunne yde dig den fornødne kundeservice, hvis du inden for denne periode skulle have spørgsmål eller reklamationer i forbindelse med dit køb. Efter 5 år slettes dine personlige data automatisk.

Hvordan opbevarer og beskytter vi dine personlige oplysninger?

Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med andre. Design Letters Aps i Danmark er ansvarlig for alle personlige oplysninger, der indsamles. De oplysninger, vi indsamler om dig, opbevares sikkert i et internt dokument.

Retten til at få korrigeret eller slettet dine personlige data

Du har til enhver tid ret til at få adgang til, få korrigeret eller slettet dine personlige data hos DESIGN LETTERS APS. Hvis du ønsker dette eller hvis du mener, vi behandler dine personlige data ukorrekt, opfordrer vi dig til at skrive til os. Du bedes skrive til info@designletters.dk. Skriv venligst ”Mine personlige data” i emnefeltet. .