Returnering og refundering

*Grundet større ordre aktivitet, har vi mere travlt end normalt. Din returnering kan derfor være længere undervejs og kan tage op til 14 dage før den er afviklet. Tak for din tålmodighed.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages returret. Kunden betaler selv omkostningerne ved returnering (Vi arbejder dog på en ny og mere brugervenlig løsning).

Hvis du ønsker at returnere et eller flere produkter købt på www.designletters.com, bedes du udfylde den vedlagte returseddel med informationer omkring ordrenummer og kontaktinformationer, samt informationer på det der sendes retur.

Varen skal returneres i original emballage og pakkes forsvarligt ind, så den ikke kan komme til skade under transporten. Vedlæg den udfyldte returseddel i pakken.

Klip adressen af retursedlen og sæt den på pakken. BEMÆRK! Det er kun en adresselabel og ikke en forudbetalt returlabel.

Returpakken skal sendes direkte til adressen og må ikke sendes til en pakkeshop.

Du modtager en e-mail med bekræftelse af refunderingen af beløbet.
Tilbagebetalingen sker til den konto, der er blevet benyttet til købet.

Mangler du en returseddel, kan du finde den her.

OBS! Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bytte eller returnere i vores fysiske butikker.

Reklamation

Er en vare defekt eller gået i stykker, bedes du indsende en reklamation til info@designletters.dk med følgende oplysninger:
Navn, E-mail, ordrenummer, samt en beskrivelse af fejlen eller skaden samt billeder af dette.

Giv gerne så mange detaljer om fejlen som muligt, så vi kan behandle din reklamation så hurtigt og effektivt som muligt.

Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registrering og refundering af købsbeløbet. Der kan dog gå op til 2-5 bankdage, før pengene står på din konto.

Tilbagebetalingen sker til det kreditkort, der er blevet benyttet til købet.

Har du betalt din ordre med SEPA Direct Debit, vil din tilbagebetaling først ske efter otte uger.

Ombytning
Ønsker du at ombytte en vare til en anden vare, skal førstnævnte sendes retur, hvorefter vi refunderer købsbeløbet. Herefter skal der foretages et nyt køb af den anden ønskede vare. Det er ikke muligt at sende en vare retur med direkte ombytning til anden vare.